Nieuw: ballonvaren boven de tulpen

Wat is er nou mooier dan het schilderij van de bloeiende tulpenvelden vanuit de lucht te mogen aanschouwen! Naast de helikoptervluchten vanaf het Tulpenbelevingsveld in Creil zijn er nu ook ballonvluchten boven de immense en kleurrijke tulpenvelden in de Noordoostpolder.


Een ballonvaart is sowieso al een schitterende belevenis, het hele jaar door. Echter een ballonvaart boven de bloeiende tulpenvelden is zelfs in Nederland uniek en zeer exclusief om mee te maken doordat de tulpenvelden slechts twee tot drie weken per jaar bloeien.

Tijdens deze spectaculaire en adembenemende ballonvaart ervaar je zo vrij als een vogel en op een unieke wijze de prachtige kleurenexplosie en schoonheid van de tulpen en de Noordoostpolder in alle rust.De eerste ballonvaarten zijn gepland tijdens de tulpenbelevingsweekenden op 20 en 21 april en 27 en 28 april. Boeken of meer informatie: bel of app 06 50 67 51 66of mail info@tulpenballonvaart.nl.Actuele informatie Facebook: @tulpenballonvaart of Instagram: @tulpenballonvaart.