top of page

Tulpen voor zorgmedewerkers

Op initiatief van tulpenbroeiers Jordi van Meer, Johan Koomen en Albèr van Bentem zijn er vandaag in de Noordoostpolder, op Urk en in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland tulpen uitgedeeld aan de medewerkers van alle zorginstellingen in Flevoland. ‘Zij verdienen nu alle waardering voor hun werk en de kalmte die zij bewaren.’

Ook gaan er tulpen naar hulpverlenende instanties, zoals politie, brandweer en ambulancepersoneel. In totaal gaat het om zo’n 225 adressen in heel Flevoland met ongeveer 15.000 medewerkers.

Gedeputeerde van Provincie Flevoland Jop Fackeldey laadde de eerste tulpen in een pick-up truck van de provincie, die vandaag nog bij zorginstellingen en hulpdiensten terecht zullen komen. Johan Koomen deelde bij de aftrap mee, dat dit een hart onder de riem mag zijn voor allen die in deze zorgelijke tijden voor ons klaar staan.

bottom of page