top of page

Bezoek de creatieve markt op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad

Zaterdag 27 en zondag 28 april van 10.00 – 16.00 uur


In het weekend van 27 en 28 april is iedereen welkom op de creatieve markt op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14. Tussen 10.00 en 16.00 uur staan er diverse kramen met een creatieve invulling, kunst en streekproducten. Je vindt er onder andere handgemaakte teddyberen en honden, houtsnijwerk, kleurrijke tassen, vrolijke zijden sjaals glaswerk, tulpenchocolade, kaas en droge worst uit de regio.


Voor kinderen zijn er speciale kinderworkshops. Deze worden georganiseerd door Galerie De Voorst en Atelier Het Strebertje. Hiervoor hoef je je van tevoren niet op te geven. Je kunt zo aanschuiven op het moment dat het je uitkomt.


De kinderen kunnen lekker zwaaien op de schommel, springen op het springkussen of een parcours rijden op de traptrekkers.


Ook Bollie de Beer, de kindermascotte van het Tulpenfestival heeft leuke spellen neergelegd op het Tulpenbelevingsveld. Ga zijn uitdaging aan en kraak de code van de schatkist. Dit doe je door het maken van vier legpuzzels en het spelen van ringtoss, een ringen werpspel. Heb je de code gekraakt dan krijg je een cadeautje.


Nieuw op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 in Creil is de tulpenzee van 200 soorten gemixte tulpen, een ware tulpenpracht van drie langgerekte tulpenbedden, waar je heerlijk tussendoor kunt wandelen. Daarnaast is er de tulpenshowtuin met 300 soorten tulpen en is er een speciaal selfieveld voor een romantische foto. Foto’s maken kan ook vanaf de loopbrug met een mooi bovenaanzicht op de showtuin en de gemixte tulpenzee aan de ene kant en het selfieveld aan de andere kant.


En heb je vragen over het festival, de routes of andere leuke opstappunten? Bij de dames van de informatiebalie kan je terecht met al je vragen. In de festivaltent en op het tulpenterras kun je genieten van een hapje en een drankje.


We hopen jullie te ontmoeten op het Tulpenbelevingsveld!Comments


bottom of page