top of page

Mooie gevarieerde creatieve markt op Tulpenbelevingsveld Creil


Kom zaterdag 29 en zondag 30 april tussen 10.00 en 16.00 uur naar de creatieve markt op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 te Creil. Beide dagen staan er minimaal 18 standhouders hun waar aan te prijzen. Er is een gevarieerd aanbod van producten. Dit aanbod is verschillend per dag.


Zo kun je op zaterdag genieten van de aardbeien van aardbeienkwekerij Verhage uit Luttelgeest en is er op zondag jam van De Zoete Troef, is op zaterdag ‘Kom bij de Boer’ educatie aanwezig en kun je op zondag een kruidenpot kopen bij studenten van Aeres HBO Dronten. Zelfgemaakte cookies zijn er elke dag, net als handgemaakte sieraden, haaksels, LP’s, zijden sjaals, schildermogelijkheden, tulpenchocola en noem maar op. Laat je verrassen. De toegang is gratis en iets kopen is niet verplicht.


Voor kinderen is er onder andere een draaimolen. Verder vind je op het Tulpenbelevingsveld een tulpenshowtuin met 500 verschillende soorten tulpen, kun je er foto’s maken tussen de tulpen, een vlucht maken met een helikopter en in of op het terras van het pop-up grand-tulip-café is het goed toeven onder het genot van een drankje en een hapje.


Comments


bottom of page