top of page

Taarten bakken met Anna van Heel Holland Bakt op tulpenbelevingsveld

Anna Yilmaz, winnares van Heel Holland Bakt 2019 is zondag 28 april aanwezig op het Tulpenbelevingsveld, Creilerpad 14 te Creil als jurylid van de taartenbakwedstrijd met thema tulp. Natuurlijk bakt ze zelf ook een taart. Dat wordt smullen!


Ben jij net zo'n talent in de keuken als Anna? Bak jij de mooiste creaties die eigenlijk zonde zijn om op te eten? Geef je dan nu op voor de tulpentaart bakwedstrijd en lever je zelfgebakken baksel bij ons in! Joris van Brussel, manager van der Valk Emmeloord, de Tulpenkoningin en Anna Yilmaz, winnares Heel Holland Bakt zitten in de jury. Doe mee en ontmoet Anna.


Zoet, hartig en gezond, alles mag. Er wordt gejureerd op smaak, structuur en presentatie, hoe is het thema tulp verwerkt in de taart? Inleveren van de taart kan zondagochtend 28 april tussen 12.00 en 13.00 uur. Daarna worden de taarten gejureerd en vanaf 14.30 uur is de prijsuitreiking. Opgeven is niet verplicht, maar wel gewenst en kan via tulpenbelevingsveld@gmail.com. Deelname is gratis.


Als kers op de taart treedt Murphy's Law na de prijsuitreiking op. Murphy’s Law is een coverband, maar wel één met een eigenzinnig repertoire dat bestaat uit lekker in het gehoor liggende liedjes van Bestel Mar van Rowwen Hèze tot Hey Joe van Willy deVille en van C.C. Rider van Elvis Presley tot Iedereen is van de Wereld van The Scene. Plezier gegarandeerd.

Van 10.00 – 17.00 uur is er een belevingsmarkt met diverse creatieve kramen en foodkramen. Je kunt onder andere tulpen schilderen, aardbeien proeven, ponyrijden, schommelen, wandelen tussen de 500 verschillende soorten tulpen en een helikoptervlucht maken. Het pop-up grand tulip café is geopend en Henk Smit treedt in de ochtend op met zijn gitaar.Het tulpenbelevingsveld is het centrale festivalterrein van het Profytodsd Tulpenfestival en is vrij toegankelijk tijdens het gehele festival.

bottom of page