top of page

Tulpenkoning(in) gezocht!


Wil jij het gezicht zijn van een festival met internationale allure? Ben je tussen de 16-25 jaar oud en niet bang om in de spotlights te staan? Lees dan snel verder.

Als tulpenkoning(in) ben jij gedurende het Profytodsd Tulpenfestival de promoter van ons prachtige evenement. Je hebt de kans om de sector op de kaart te zetten, mag meedenken over allerlei activiteiten aan de route en prijzen uitreiken. Ook word je natuurlijk voorzien van een prachtige outfit die bij jouw persoonlijkheid past.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Een team van enthousiaste vrijwilligers, waaronder een oud-tulpenkoningin, begeleiden je zodat deze periode voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Heb je zelf ook leuke ideeën over hoe we de tulpensector en het festival op de kaart kunt zetten? Je bent vrij om aan te sluiten bij de organisatie.

Hoe meld je je aan? Stel jezelf voor in een vlog/video van max. 1 minuut en laat ons weten waarom jij tulpenkoning(in) van dit seizoen wilt worden. Stuur je video met een WeTransfer link toe naar info@tulpenfestival.nl.

Voorwaarden:

Je bent enthousiast en hebt een bruisende persoonlijkheid!

Tussen de 16 – 25 jaar oud

Woonachtig of afkomstig uit de Noordoostpolder

Introduceer jezelf in een video van max. 1 minuut

Stuur vóór 24 december de video naar info@tulpenfestival.nl

Lijkt je dit nou super leuk maar heb je eigenlijk geen connectie met de tulpensector? Dat is geen enkel probleem. Iedereen maakt kans op deze unieke ervaring.


Foto: Sjors Evers

Comments


bottom of page