top of page

TULPENBELEVINGSVELD 2019

19 april t/m 5 mei

Beleef de tulpen op het tulpenbelevingsveld
Selfievelden
460 soorten tulpen
Pop-up restaurant  
Activiteitendagen

Beleef de tulpen op het tulpenbelevingsveld       


Het tulpenbelevingsveld is tijdens het Profytodsd Tulpenfestival dagelijks geopend en gratis toegankelijk. 

Lekker even de benen strekken, genieten van de 500 soorten tulpen in de tulpenshowtuin, foto’s maken bij de selfievelden, een kopje koffie of een broodje op het terras van het pop-up grandcafé. Dat is gewoon genieten op het gratis toegankelijke tulpenbelevingsveld! In de weekenden en op bevrijdingsdag zijn er speciale activiteiten. 

500 soorten tulpen                    


Tulpen in allerlei kleuren en variëteiten stralen je tegemoet en nodigen je uit voor een wandeling langs de kleurenpracht in de tulpenshowtuin. 

De bollen voor de tulpenshowtuin 2019 zijn geplant op 23 oktober 2018. Bekijk het hier. 

klik hier voor alle soorten

Bekendmaking datum Tulpenfestival 2019-P

Selfievelden  

                  

Pak je telefoon en maak je mooiste selfie bij één van de drie speciale selfievelden met een hart, het embleem van de tulp of de kroon. 

Vrijdag 2 november zijn de selfievelden door leerlingen van de basisscholen in Creil ingeplant en werd de datum van het Tulpenfestival bekend gemaakt. (zie foto) 

Foto: Pim van der Maden

Pop-up grand café                   


In de periode 20 april t/m 5 mei is het grand café elke dag geopend van 10.00 - 17.00 uur.  Met een groep lunchen, een high tea of dineren kan ook. Reserveren: Slump Catering & Events, 0527-274327. 

Activiteitendagen Stal De Oude Zeebodem       

Stal De Oude Zeebodem organiseert speciaal voor kinderen activiteiten in de weekenden, zoals ponyrijden, springen, een voltige show en kur op muziek.

Helikoptervluchten

Vlieg vanaf het tulpenbelevingsveld mee met Creilenaar en piloot Pieter Veendrick en bekijk de tulpenvelden van boven. Vlieg langs de windmolens en over het IJsselmeer. 

Je vliegt in een kleine helikopter geschikt voor 2 passagiers. De duur van de vlucht is minimaal 6 minuten. 

Vragen? Bel of mail Pieter, 06-30870613, tulpenvliegroute@gmail.com. Via Facebookpagina ‘tulpenvliegroute’ houden wij u op de hoogte. Tickets bestellen kan via www.tulpenvliegroute.nl. 

Bekijk hier de tulpenvelden van boven. 

Tulpenbelevingsweekenden             

De (tulpen)belevingsweekenden zijn op zaterdag 20 en zondag 21 april (Eerste Paasdag), zaterdag 27 (Koningsdag) en zondag 28 april. In de weekenden is er van alles te beleven op het tulpenbelevingsveld. Er is een markt met uiteenlopende producten, er zijn gezellige workshops, veel lekkers en natuurlijk zijn er verse tulpen te koop. Kinderen kunnen zweven in de zweefmolen (behalve op 27 april - Koningsdag), springen op het springkussen, schommelen bij de tulpen en spelen in de zandbakken. Op het terras van het pop-up grand-tulip-café is het goed toeven onder het genot van een kopje koffie, een glaasje wijn en een portie poffertjes of een glaasje fris. Op zaterdag 20 en de zondagen 21 en 28 april wordt aan het eind van de middag afgesloten met een gezellig live-optreden. 

Op 20 april is er een workshop tulpenfotografie. Schrijf je hier in. 


Meer informatie: tulpenbelevingsveld@gmail.com

Helicoptervluchten
THEMAWEEKENDEN

Pop-Up Bevrijdingsfestival

Pop-up Bevrijdingsfestival

Op  het Tulpenbelevingsveld  vieren wij zondag 5 mei de bevrijding. Het festivalterrein is gratis toegankelijk voor jong en oud. Er zijn diverse optredens. 

Pop-up Bevrijdingsfestival

ZoZo

Op de solex langs de tulpen

Op de solex langs de tulpen

 

In samenwerking met Solexnu uit Emmeloord kun

je met een groep met de solex langs de tulpen. Stuur een berichtje met opgave van aantal personen naar tulpenbelevingsveld@gmail.com of bel Solexnu 06-17834111. De rit rijden met een gids is ook mogelijk. 

 

Er is altijd iemand standby voor het geval er iemand pech onderweg krijgt. 

FOTO'S

FOTO'S

bottom of page